Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |

Frise SCLTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden

Pomonahusets målgruppe

Pomonahusets målgruppe er unge voksne med langvarige og svære spiseforstyrrelser. Spiseforstyrrelsen er kombineret med andre problematikker af betydelig karakter herunder personlighedsforstyrrelse, forandret virkelighedsopfattelse, OCD, lettere autisme, angst og depression.

Pomonahuset arbejder ud fra 3 søjler

- Sikre overlevelse
- Skabe motivation
- Skabe forandring

Overlevelse betyder, at vores medarbejdere gør alt, hvad de kan, for at sikre borgernes overlevelse igennem en fast struktur på måltider og kostplaner samt en plan for sundhedsfaglig koordinering og opfølgning.

Motivation betyder, at vi arbejder rehabiliterende med borgerne og støtter dem i at komme sig af spiseforstyrrelsen. Fokus er især på fastholdelse eller etablering af netværk, uddannelse og fritidsinteresser som motivationsskabende faktorer.

Forandring betyder, at borgerne skal have et oprigtigt ønske om at forandre sit liv og blive fri fra spiseforstyrrelsen.

Kort sagt samarbejder Pomonahuset med borgere med svære spiseforstyrrelser igennem en rehabiliterende tilgang for at øge den enkelte borgers livsværdi og indflydelse på eget liv.
 


Senest opdateret den 01-12-2021
Skriv til SocialområdetTilgængelighedserklæring