Skip til primært indhold

Hverdagen i Pomonahuset

I Pomonahuset er hverdagen meget struktureret, og samtidig er der fleksibilitet indenfor rammerne.

Din typiske hverdag i Pomonahuset kan se sådan her ud: 

De første medarbejdere møder ind kl 7. Vi spiser sammen morgenmad i huset, og derefter skal du lave forskellige hverdagsaktiviteter; skole, praktik, ud at gå en tur, lave yoga, kunstterapi, til behandling eller andet.

Det er centralt, at du har et godt indhold i hverdagen, så spiseforstyrrelsen ikke fylder det hele.

Vi spiser fem faste måltider om dagen efterfulgt af samværstid. Medarbejderne i Pomonahuset laver aftensmad, sommetider sammen med dig eller en af de andre borgere. Til de andre måltider skal du finde maden og lave den, ligesom hvis du boede i egen lejlighed.

Om aftenen er det tid til afslapning, hvor vi ser tv eller spiller spil og musik sammen i vores fællesrum.

Der er vågent personale i Pomonahuset om natten. 

Stue i voksenhuset.

Sofapuder.

Puder i sofaen.

Stearinlys.

Stearinlys på sofabordet.

Stue i ungehuset.

Køkkenø i køkkenet.

I de to huse er der flere køkkener. Her ses et af de store fælleskøkkener.

Køkken med spisebord og stole.

Køkken med spisebord.

Køkkenet i ungehuset.

Måltidsstøtte

Centralt i Pomonahuset er måltidsstøtten. Vi spiser sammen i 30 minutter til hvert af dagens 5 måltider, og efterfølgende er der samværstid. Under spisning giver vi dig relevant og faglig støtte til at følge din kostplan. Støtten er udarbejdet igennem mange års erfaring i Pomonahuset.

Maden i Pomonahuset

I Pomonahuset spiser vi helt almindeligt mad, som vores diætist har tilpasset hver borgers individuelle behov. Vi spiser både boller i karry, risengrød, flæskesteg, rugbrødsmadder og meget andet.

Værelser i Pomonahuset

I Pomonahuset kan der bo 4 i ungeafdelingen og 8 i voksenafdelingen. Du har eget værelse, hvor du kan indrette dig med dine egne ting, så du føler dig hjemme. I ungeafdelingen deler du badeværelse med en anden borger, og i voksenafdelingen har du dit eget badeværelse.

Gæster på besøg

Pomonahuset er et åbent hus, hvor du gerne må have besøg af venner eller familie og have overnattende gæster på dit eget værelse.

Pårørende kan ikke deltage i fællesmåltider, men de har mulighed for i god tid at bestille et måltid og spise det sammen med dig på værelset.

Udflugter

Vi tager årligt på flere ture sammen. Nogle ture har vi planlagt i god tid, og andre gange er det først dagen før eller på dagen, at vi finder ud af, at vi gerne vil på udflugt. Vi tager fx på juletur til den Gamle By i Aarhus eller julemarked i Tønder, til middelalderfest i Horsens eller lagersalg.

APPFWU01V